CAUTA CELE MAI BUNE
OFERTE IMOBILIARE

Localitate:
Zona:
Tip tranzactie:
Tip imobil:
 

OFERTE SPECIALE - DIVA IMOBILIARE

Pentru a primi pe mail
cele mai noi oferte,
trimite-ne datele tale:

edrisestate v1.4
homesite mapcontacttermeni si conditii
Oferte specialedetalii ...
 (A 162)  De vanzare APARTAMENT 2 camere - 31.000 negociabil EUR
 SIGHISOARA - Cornesti

 Alte dotari:
De vanzare apartament 2 camere, etaj 2, situat in Sighisoara, confort 1, geamuri termopan, gresie, parchet de stejar, centrala termica proprie, usa metalica, decomandat.

detalii ...
 (A 293)  De vanzare APARTAMENT 2 camere - 31.000 EUR
 SIGHISOARA - Cornesti

 Alte dotari:
S e ofera spre vanzare apartament de 2 camere in Sighisoara,situat la parter,dotat cu sobe de teracota,geamuri termopan(mai putin la sufragerie),parchet.Apartamentul este izolat in exterior si in interior pe peretele ce corespunde casei scarilor.Exista un teren ,in suprafata de 306 mp,in fata locuintei ce poate fii folosit fie ptr constructia unui garaj,fie ptr constructia unui balcon, fie ptr ambele.Blocul este din caramida.
Deasemenea exista posibilitatea unui schimb cu o garsoniera plus diferenta.

detalii ...
 (C 256)  De vanzare CASA - 75.000 negociabil EUR
 SIGHISOARA - Viilor

 Alte dotari:
De vanzare casa in Sighisoara,zona 7 Noiembrie,compusa din 4 camere,2 bucatarii ,baie,in suprafata de 170 mp ,dotata cu centrala termica ,gresie,faianta.Suprafata terenului este de 532 mp existand 2 cladiri pe curte.Pozitionare buna a locuintei in aceasta zona frumoasa a orasului.

detalii ...
 (C 429)  De vanzare CASA - 69.000 EUR
 SIGHISOARA - Gheorghe Lazar

 Alte dotari:
Agentia Diva Imobiliare Invest SRL din Sighisoara va ofera casa in imediata apropiere a centrului orasului,in suprafata de 180 mp si compusa din:parter plus etaj.Casa are 3 dormitoare,2 bai,living,dining,bucatarie,beci,garaj,balcon si 2 terase.Este dotata cu centrala termica,,gresie,faianta,parchet,instalatii ptr gaze si electricitate -noi.Suprafata terenului-400 mp.

detalii ...
 (C 386)  De vanzare CASA - 35.000 EUR
 TELINE - sat

 Alte dotari:
De vanzare casa in suprafata de 195 mp si compusa din:2 dormitoare,living,bucatarie+ salon,baie camara si sala centralei.Casa este complet renovata si dotata cu centrala termica pe lemne,termopane,gresie,faianta,usi interioare si exterioare noi,izolatie termica in pod,canalizare cu fosa septica.
Terenul este in suprafata de 6500 mp si este format dintr-o livada cu pruni,nuci,meri,peri,visini iar terenul aferent locuintei este in suprafata de 2000 mp.Edris - logo, print & web design, servicii complete de promovare pe internet

un produs Edris 2003 -
© Copyright DIVA IMOBILIARE
home | vanzari imobiliare | inchirieri imobiliare | servicii imobiliare | legislatie | contact